Puoli-Mara: 2 viikon välietappi

Kaksi viikkoa puolimaratontreeniä takana, mitkä on fiilikset?

Olen kiltisti tehnyt kolme juoksutreeniä viikossa, kuten ohjelma ehdottaa. Tosin kuten arvelin, kolme juoksua plus lihaskunto plus venyttely per viikko on aika tiukka tavoite – varsinkin kun takana on kaksi iltaohjelmantäyteistä viikkoa. Aikataulujen vuoksi olen hölköttänyt esim. 3 treeniä peräkkäisinä päivinä ilman välipäiviä, mikä ei ole järkevää. Yhden juoksutreenikerran korvasin BodyCombat-tunnilla, vaikka täytyy myöntää, että juoksu on minusta rankempaa kuin Combat. Ehkä jatkossa hyväksyn ainoastaan BodyAttackin juoksutreenin korvaajaksi. Tai sitten jonkin tosi hevin aerobicin, kuten tämä:

Mutta on toivonpilkahduksiakin: Joka lenkillä pystyy bongaamaan jonkin uuden keväänmerkin. Edelleen pistää vatsaa toisinaan, mutta nykyään saan sen kuriin hengitysharjoitteilla ilman, että tarvitsee kävellä välissä. Ja eilen onnistuin juoksemaan kohtuuvauhtista juoksua 10 minuuttia ilman, että pisti lainkaan. Avain pistämättömyyteen oli äänekäs ja keskittynyt hengitys – jopa siinä määrin, etten tullut tervehtineeksi mummelia, joka tervehti minua. Ellei Darth Vader -hengitystä sitten lasketa tervehdykseksi.