Muuttolaatikkoleikki on täällä taas!

Niin se vaan on, että syksystä alkaa meikäläisen vuosi. Energiaa riittää, kaikki on mahdollista ja kesän jälkeen levänneenä voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Niinpä on aika polkaista käyntiin taas muuttolaatikkoleikki – ja päästä eroon turhasta tavarasta muuttolaatikko kerrallaan. Vuosi sitten näihin samoihin aikoihin vähensin tavaraa 11 muuttolaatikon verran. Tuo määrä teki sen, että paikat eivät enää tursu tavaraa, vaan mahtuvat kaappeihin ja hyllyihin. Nyt olisi tarkoitus saada oikeasti vähennettyä tavaraa niin, että pärjäisi vähemmillä säilytysratkaisuilla.

IMG_6302

Ensimmäinen laatikko lähti taas helposti: mappeja, kuitteja, aikakauslehtiä ja lattialaattoja, joita roudailin taannoin repussa julkisilla. Painoa tälle laatikolle kertyi siis kiitettävästi, en kyllä yrittänytkään nostaa. Mapit lähtivät mappi Ö:hön, lehdet paperinkeräykseen ja laatat myin Tori.fi:ssä vitosen per paketti. Tori.fi ja ”vain nouto” on kyllä autottoman unelmatapa päästä eroon itselle tarpeettomasta roinasta – sillä kaatiskeikkahan vaatisi auton. Ja kun tavarasta pyytää vähän hintaakin, niin todennäköisemmin kama täyttää jonkun tarpeen.