Pumpis eka (not), pumpis vika

Tämän päivän liikunta-asioiden teema on ollut ”muutoksia suunnitelmiin”. Kroppa janosi lihasrääkkiä, joten olin ajatellut meneväni aamulla 9.30 Body Pumpiin. Yleensä herään viikonloppuisinkin kahdeksan maissa, mutta jostain syystä tänäaamuna avasin silmät vasta 8.50. Kelailin hetken, että jos vetäisin jumppavaatteet niskaan ja säntäisin saman tien ulos, ehtisin juuri ja juuri – mutta en vaan yksinkertaisesti tule toimeen ilman aamiaista, joten se siitä.

Aamiaisen myötä päässä muhi Plan B: lämmittelevä kävely myrskyisellä Silkkiniityllä ja sitten taloyhtiön salille nostamaan rautaa. En ole normaalisti mikään punttisfani, suosin mieluummin ohjattuja tunteja (koska jos teen jotain itsekseni, niin lintsaan kuitenkin), mutta ajattelin, että kestäisin salilla yksin lusimisen näin marrastreenin kunniaksi. Vaan lenkin paremmalla puolen törmäsimmekin ystäviimme, ja suunnitelmiin tuli yllättävä positiivinen muutos: lähdimmekin tarkastamaan heidän työmaansa. Hyvältä näytti, läpäisi ainakin tämän tarkastajan seulan. Kotiin hilppastuamme nälkä kurni jo sen veran pahasti, että punttis sai jäädä ja iltapäivän riennot odottivat.

Tällä kertaa taloyhtiön punttiksen ovi pysyi kiinni

Iltapäivän synttärikahvittelun jälkeen ehdinkin kotiin niin, että sain vaihdettua pikaisesti vaatteet ja kipitin 19.15 Body Pumpiin (äidilleni tiedoksi, kyse on sellaisesta painonnostelujumpasta). Ja voi veljet että teki hyvää! Varsinkin kyykyissä, askelkyykyissä, rintalihaksissa ja hauiksissa poltteli tosi mukavasti. Tähän on hyvä päättää viikko.

Mikäli suunnitelmat pitävät, ensiviikolla on luvassa kaksi uutta lajikokeilua – jänskää!

Aamukävely 1 h
Kävely jumppaan 40 min
Body Pump 1 h

Jos yrittää päivän ekaan jumppaan, niin ehkä on tsäänssit ehtiä vikaan 🙂