Hipsteripiparit

Tänä syksynä blogaukset ovat jääneet vähemmälle. Uusi työ on vienyt sen verran kapasiteettia, ettei askarteluille ja blogailuille ole vaan ollut kaistaa. Mutta uusissa töissä on kyllä ollut hirmu kivaa! Marraskuukin meni tosi kivuttomasti niin että hujahti.

Koska tiedän omat rajani, en tänä vuonna edes yrittänyt tehdä joululahjoja itse. Joulukortitkin on vielä tekemättä, mutta ei ressailla niistä. Sitä vastoin olen tehnyt sellaisia jouluasioita, joita en normaalisti ole  puuhannut – tein muun muassa piparkakkutalon  (tai no, piparkakkulähiön) näistä ihanan rosoisista huudeistani. Tällainen 2D teatterilavaste oli vieläpä superhelppo, kun ei tarvinnut kiroilla mitään nauravia, epäyhteensopivia nurkkia.

IMG_7287

Suvilahti ikuistettuna pipariin

Vaikka tänä vuonna paukut eivät riittäneetkään männävuosien tapaiseen joulukalenteriin tänne blogiin, niin halusin kuitenkin kantaa korteni joulufiilistelyn kekoon, joten jos kevyempi some-joulukalenterointi kiinnostaa, niin kurkkaa Instan puolelle.

Hyvää itsenäisyyspäivää!