Kirahvitaulu

IMG_7056

Vaikka muuttolaatikkopäissäni olenkin laittanut paljon tavaraa (myös kässätarvikkeita ja keskeneräisiä taiteiluja) menemään, niin yhden säilytyslaatikon sisältöön en juurikaan koskenut: kankaanpainannan harjoitustilkut. Jokaisesta kankaanpainantatyöstä täytyy nimittäin tehdä muutama koevedos, ennen kuin uskaltaa täräyttää varsinaisen teoksen sille oikealle kankaalle. Olen säästänyt kaikki vähänkin kunniallisesti onnistuneet koevedokset, ja palaan niihin aina silloin tällöin milloin minkäkin projektin tiimoilta.

Kälyni sattui mainitsemaan eilen, että hän oli etsinyt tuloksetta Etsystä vauvalle taulua, jossa olisi keltainen kirahvi. Pikainen penkomiskäynti koevedoslaatikolla, tilkun silitys, jemmassa olleet Ikean kehykset ja avot! Nyt on bebellä keltainen kirahvi -taulu.

Keltaisen kirahvin on alkuperäiset seikkailut löytyvät täältä ja täältä.