Helsingin parhaat kahvilamaisemat

WP_20150609_001

Kunnon kaupunkilaisena hommasin fillarin muutama viikko sitten, ja nyt on sitten poljettu lähes joka päivä joko töihin tai ilta-sightseeingiä. Useampi iltatsygäily on kulkenut Sinisen Huvilan Kahvilan kautta. Pihakahvilan pöydistä aukeaa huikean hieno näkymä Töölönlahdelle: Finlandia-talo, Kansallismuseo, Ooppera… Ja aukioloajatkin ovat suotuisat – iltakymmeneen saakka!

IMG_7015

Ihana Kahvila

Toinen mainioiden maisemien kahvila on Kalasataman kärjessä sijaitseva, kontteihin rakennetu Ihana Kahvila. Vaikka Sinisellä Huvillalla on huikeat maisemat, niin minun silmissäni Ihanan Kahvilan maisemat vievät voiton – Kaupungin siluetti avautuu jotenkin rikkaampana ja laajakulmaisempana. Ihana Kahvila on auki tiistaista sunnuntaihin klo 19 saakka, mikäli säät sallivat. Ihanaan Kahvilaan on tänä kesänä ehkä vähän hankala löytää, koska liikennejärjestelyt kiemurtelevat niin paljon, mutta kyllä se siellä on, vaikka joutuukin maanläjjityskenttien läpi taivaltamaan.

Menkää testaamaan kummatkin!