Betoniblogia pukkaa

DSCN0992

Se on vissiin kevät, kun tuntuu, että energiaa riittää uusiin projekteihin. Niinpä perustin jälleen uuden blogin.

Mulla on Uuden Mustan lyhyeksi jääneestä lennosta saakka jotenkin syyhyttänyt kirjoittaa rakentamisesta. Jonkin verranhan olen asumisasioita rustaillut täälläkin, mutta haluan pitää Huippuhomman kuitenkin omana lifestyle-hörhöilyn Strömsönäni. Joten polkaisin sitten Huippuhomman rinnalle Concrete Matters -nimeä tottelevan betoniblogin.

Tarkoituksena on kirjoittaa ymmärrettävällä ja käsinkosketeltavalla tavalla rakentamisesta ja rakennetusta ympäristöstä. Kieleksi valitsin englannin, sillä on helpompi kirjoittaa yksinkertaisesti ja ytimekkäästi kielellä, jota ei ihan täysin osaa.

Aion kyllä jatkaa Huippista entiseen malliin, tämä uusi kanava vaan purkaa tällaisia semi-ammatillisia patoutumiani. Tervemenoa!