Lahjakortteja

Hyvää uutta vuotta!

Palaan vielä hetkeksi vanhan vuoden puolelle ja pariin joululahjaan, jotka jatkoivat kummilasten aineettomien lahjojen linjaa.

lahjakortit

Vein kymmenvuotiaan kummityttöni marraskuun lopulla Kids Rock -konserttiin, jossa esiintyi mm. Jukka Poika, Diandra, Benjamin sekä Robin. Robin oli hyvä ja kymmitytsä ihan fiiliksissä, mutta muuten minusta konsertti oli kyllä vähän ankeasti järjestetty – sikapitkät tekniset roudaustauot venyttivät konsertin kestoa tuplaksi sen mitä etukäteen oli ilmoitettu. Minusta se oli lasten konsertin järjestäjiltä vähän heikko esitys. Mutta summa summarum, ikimuistoinen keikka ja hyvää seuraa!

Kuusivuotias kummipoika sai lahjaksi Heureka-käynnin. Tätä lahjaa ei ole lunastettu vielä, eli sopivan päivän iterointi täytyy aloittaa tässä piakkoin. Jännää!