Syy muuttolaatikkoleikkiin

Nyt en ole muutamaan päivään ehtinyt mitata pois lähtevien tavaroiden määrää, vaikka kirpparille menevien kasa onkin kasvanut. Merkitään ne kirjanpitoon sitten, kun pakkaan ne oikeasti myyntipöydälle meneviksi. Syy muuttolaatikkoleikkiin on myös konkretisoitunut: teimme alkuviikosta toimeksiannon kiinteistövälittäjälle ja sunnuntaina on ensimmäinen näyttö. Nyt olisi siis ihana koti kaupan (saa jakaa ja vinkkailla muillekin).

Louhentie-10

Lähitulevaisuudessa olisi siis edessä se vaikein: kuinka pitää kämppä supersiistinä näyttöihin. Lähestyn tätä haastetta tällaisesta jatkuvan ylläpidon näkökulmasta – joka aamu asunnon on jäätävä niin siistiin kuntoon, ettei tule katastrofia, vaikka välittäjä soittaisi kesken päivän, että saako hän pitää keskellä päivää ex-tempore yksityisnäytön.

Eli voipi olla, että Asuminen-kategorian juttuja ilmestyy tällä foorumilla nyt hieman taajempaa tahtia kuin normaalisti. Ja muuttolaatikkoleikki sai nyt ihan uuden vaihteen silmään, sillä jokainen luovuttu laatikollinen on pois varsinaisesta muutosta!