Urheilu ja musiikki

Musiikki tuo parhaimmillaan lisäpotkua urheiluun. Tykkään itse kovasti 90-luvun rokista (esim. Guns’n Roses, Green Day, Offspring) kahvakuulassa ja pumpissa. Body Balancessa viimeisimmässä ohjelmassa oli mielestäni tosi hyvät musat, oli Adelea ja Of Monsters and Meniä. Juostessa en ole vielä oppinut kuuntelemaan musiikkia, homma pendaa kuulokkeista – tavalliset nappikuulokkeet eivät nimittäin pysy korvissani.

Taustamusa on urheilussa ihan ok, mutta heti kun mennään urheiluaiheisiin biiseihin, niin ollaan jo heikommilla jäillä. Ei ole helppoa tehdä musaa urheilusta ja saada sitä kuulostamaan ei-nololta. Tässä kuitenkin minusta parhaat yritykset – parhaat urheilubiisit top 3:

1. Leevi and the Leavings: Tuhannen markan seteli
2. Shakira: Waka waka (this time for Africa)
3. Kummeli: Purista perseellä normaalisti

Kunniamaininta: Röllin voimistelulaulu

Jos urheilusta kertovat biisit ovat hiipimistä heikoilla jäillä, niin urheilijoiden laulamissa kappaleissa humahdetaan jään läpi 100-prosenttisen varmasti. Voitaisko sopia, että urheilijat ei laulais?

Niin. Tänään ei siis urheilutreeniä vaan bänditreenit. Pikkujoulut ja keikka nääs lähestyy. Uskon, että meidän bändimme kuulostaa paremmalta kuin Ringa Ropo, mutta Jarska Isometsän tasolle ei ehkä ihan ylletä.

Laulaminen 2 h

Voi terve, että olin poikki tuon kaksituntisen jälkeen.