Järjestystä vaatekaappiin

Puolitoista muuttolaatikollista vaatteita ja yksi laatikollinen kenkiä sai lähteä ennen kuin sain vaatekaappini kesytettyä. Nyt vaatteeni ja kenkäni oikeasti mahtuvat omaan kaapinpuolikkaaseeni ilman, että niitä tarvitsee sulloa useaan varviin syvyyssuunnassa tai säilyttää Mount Everstin korkuisessa pinossa sängyn vieressä. Vähänkös mahtavaa!

Pisteenä iin päälle taloutemme pyykkihuollosta vastaavan taho esitti avokätisen tarjouksen: saisin puhtaalle pyykilleni kaappiinkuljetuksen, mikäli pyykkilähetin olisi helppo tunnistaa, mikä vaate kuuluu mihinkin kohtaan. Tämä oli jo sellainen porkkana, että kannatti vähän rationalisoida: nyt vaatekaapissani on nimikoidut paikat housuille, neuleille, pitkähihaisille trikoille, t-paidoille, hihattomille topeille, collareille, alusvaatteille, sukille, urheiluvaatteille sekä yöpaidoille. Ei ne vaatepinot edelleenkään mitkään supersiistit ole, mutta pääasia on, että vaatteet mahtuvat kaappiin väljästi ja että jokaiselle vaatekappaleelle on oma paikkansa.

Ensimmäinen etappi matkalla kohti järkevämpää järjestystä on nyt taklattu! Jee!