No more games

Laatikko numero 2 täyttyi kirpparille menevistä kirjoista ja peleistä. Kirjat oli kova paikka, pakko myöntää, mutta sain kuin sainkin niistä kasaan puoli laatikollista. Toinen puoli laatikosta täyttyi peleistä:

  • Kimpassa
  • Skybridge
  • Tactico
  • 5 kpl 1000 palan palapelejä

Pelejä on ihan kiva pelata silloin tällöin, mutta rajansa kaikella, ei kahden työssäkäyvän aikuisen taloudessa mitenkään määrättömästi pelata. Niinpä puolet sai lähteä, puolet jäädä. Käytin kahta karsimisperustetta:

  • jos peliä ei ole pelattu kuin kerran, se saa mennä
  • jos peliä ei ole pelattu tässä asunnossa (= 4 vuoteen), se saa mennä

Eli jäädä sai klassikot Kimble, Scrabble, Uno, Huojuva torni, Neljä riviin, Othello, Carcassonne ja Musta Pekka. Tilaa tuli yksi hyllyllinen askartelukaapin ylänurkkaan. Kirjavarastot väljenivät noin yhden hyllyn verran.