Siro 41

Imelda Marcos tässä hei.

Pitkänhuiskeana ihmisenä minun on vaikea löytää kivoja vaatteita valmiina. Niinpä olen jo pitkän aikaa kompensoinut vaatteideni tylsyyttä asusteilla. Kuten kengillä. Ei niitäkään nyt ole mitenkään älyttömän helppo löytää koossa 41-42, mutta ihan kiitettävästi olen onnistunut tästä kokohaasteesta huolimatta. Laatikko numero 3 täyttyi 10 parista kenkiä ja puolesta tusinasta laukusta.

Lakkiaiskengät punaista lakeria

Kirkkaanpunaiset Wondersit

T-remmit 20-luvun henkeen

Solkibuutsit (mulle) liian korkealla korolla

Avaruusaikaa metsästämässä 

Perus-Wondersit 
Mainiot jalassa ja siksi mulla onkin lähes samanlaiset toisetkin

Havunvihreät lakeri-Muxartit
Ihanat muuten, mutta ei oo mun väri kuitenkaan 

Jokapaikan Muxartit

Klassikko-Camperit

Mustat saapikkaat

Laadukasta ja hyväkuntoista kamaa siis, kaikki aitoa nahkaa. Kysymys kuuluu: kuinka hankkiutua eroon näistä? Syyskuun alkuun varattu kirpparipöytä on yksi horisontissa siintävä ratkaisu. Luettuani työkaverini rohkaisevan kirjoituksen menestyksekkäästä teemakirppiksestä ajattelin kuitenkin kokeilla onneani Siivouspäivänä: teemani olisi ”siro 41” ja möisin siis ainoastaan koon 41-42 kenkiä ja pikkuisen muitakin asusteita (pääasiassa laukkuja).