Keittiö____logiaa

Sadepäivän ratoksi päätin siivota keittiön kaapit. Mieleeni juolahtivat seuraavat kyökkihenkiset kehitysideat:

Palasokeri. Käyttääköhän kukaan ystävistäni palasokeria vai onko appiukko ehkä ainoa, jota varten Sirkut ja Pulmut on hommattu? Ei taida olla kovin suosittu tuote kolmekymppisten keskuudessa. Kunhan nämä on syöty, niin jatkossa kahvivieraamme saavat tyytyä hienoon sokeriin – tällä kulutuksella palasokerin hommaaminen on ihan hölmöä.

Ohra- ja mannaryynit. Jos joku tietää, mistä sais ostaa ohra- ja/tai mannaryynejä punnittavana irtotavarana, niin saa huikata. Irtomyynti olis ihan täydellistä ihmiselle, jonka tekee mieli ohra- tai mannapuuroa ehkä kerran kahdessa tai kolmessa vuodessa. Ihan turha ostaa koko pakettia, kun loppupaketti kuitenkin vanhenee noin vuoden sisään ostopäivästä. Ja en myöskään harrasta mitään hihhulikasvonaamioita, joten turha ehdottaa, että niistä saa näppärän ihonkuorintamönjän.

Siirappi. Käsi ylös joka on viimeisen vuoden aikana käyttänyt siirappitetran loppuun saakka? Aivan! Ei taida nykyemäntä paljoa piimäkakkuja pyöräytellä. Miksei siirappia saa yksittäispakatuissa desilitran törtsissä? Sellaisissa pehmeissä muovityynyissä niin kuin take away -ketsuppi. Oikeesti, yksittäispakkaaminen ei ole iso synti silloin, kun se on järkevää. Vähänkös ne olis helppo rutistaa tyhjäksikin, ei jäisi puolet aineesta astian reunoille. Dansukker, saatte ihan vapaasti hyödyntää tämän idean.