Joululahjakatsaus, osa 2

Hip hei, hyvä double-ou-seven-vuotta!

Nyt kun ruokahalu on jouluruokien jälkeen taas palannut, voi jo hyvillä mielin esitellä parit käsin tehdyt (tai aiheeseen liittyvät) joululahjat, joita itse sain. Miusta näissä oli aika lailla ideantynkää:

Saunasetti
Pellavafroteinen pesukinnas (hyvän karhea)
Hiustenkuivain eli froiteinen turbaanimallinen hiuspyyhe
Itsetehty ruusuntuoksuinen saippua

2 x Debbie Stoller

Kruunupipo ja kiemurasukat


Kantapäättömien kiemurasukkien ohjeen olen nähnyt jossain (ehkä Pirkassa), mutta en arvannut niiden näyttävän livenä noin hauskoilta. Kruunupipoon liittyen minulla on teoria: Tarvitsisin siivouskruunun. Se olisi maailman hienoin ja sitä saisi pitää ainoastaan siivotessa ja tiskatessa, jolloin ankeat kotihommatkin tuntuisivat hohdokkaammilta. Kruunupipo on ehkä liian kuuma sisällä siivoamiseen mutta mattojen puisteluun ja räntäsateessa lenkkeilyyn se tuo varmasti lisähohtoa. Lisähohtoa räntäsateeseen tuo myös Lauralta saamani supertyylikäs heijastin, joka heijasti niin hyvin, etten onnistunut saamaan siitä kelvollista kuvaa.

Kiitos Joulupukille näistä ja muista huipuista säkin antimista!