Nieminen ja Litmanen

LP41!:n kolmas pumppu, Sami Pitkämö Orchestra oli kyllä taitava mutta aika persoonaton. Soittivat virkamiesmäisen tarkasti ja ilman tunteenpaloa Frank Sinatraa.

Mutta sitten lopuksi meikäläiselle täysin uusi tuttavuus, Nieminen ja Litmanen (ei tennis-Jarkko eikä jalis-Jari) räjäytti pankin. Lavalla oli kaks turaparroista huolimatta pikkupojan näköistä heppua, joista toinen soitti Hammondia ja toinen rumpuja. Ihan tosi hulvatonta! Keikkakalenterin mukaan ne esiintyis ens sunnuntaina (30.7.) Kaivarissa. Suosittelen!

Keikkojen välillä Ismo Leikola heitti stand up -settiä, mutta todellista tragikomiikkaa tarjoili kyllä nimettömäksi jäänyt juontajatytsä (joka näytti vähän uransa alkuvaiheessa olevalta jakkupukuiselta Laura Voutilaiselta). Hän ilmeisesti luuli, että selkeä artikulointi ja hidas puhe ovat samoja asioita. Myös spiikkejä olis ehkä voinut vähän miettiä etukäteen: ”Seuraava loistava artisti… laittaa… jalkanne… tanssimaan… kuin… juna!” ”Tänään täällä tanssitaan… tähtien kanssa. Tähtiä… meillä on… katossa, tähtiä… meillä on… lavalla… ja tähtiä… meillä on… yleisössä!”

Voi tsiisus! En tiedä, oliko tää mimmi joku missi, mutta oli tai ei, niin onko kaunis ulkonäkö todella ainut asia, joka tekee kenestä tahansa pätevän juontajan?