Three Ladies of Blues

Toisena LP41!:ssä irroitteli aivan huippu Three Ladies of Blues. Hyvä bändi, hienot äänet, ihanat 1920-luvun tyyliset vaatteet sulkahattuineen ja kimaltavin pukuineen ja mieletön lavakarisma. Siinä kyllä mammat osasivat ottaa yleisönsä.

Tämä jazz-tyttö oli niin haltioissaan keikasta, että taidan sittenkin vaihtaa alaa ja ruveta isona isoksi mustaksi blues-ladyksi. Sitäpaitsi minulla on jo valmiina 20-lukulainen outfit, jonka näpersin kaverini jazz-henkisiin häihin alkuvuodesta, tässä näyte pääkoristeesta:V-muotoisen paljettihörsylän löysin Eurokankaan paljettilaarista, maksoi muistaakseni 75 senttiä. Hörsylän päihin ompelin mustan kuminauhan, jotta päätötterö pysyisi aloillaan. Kuminauhan päälle ja paljettikomeuden takapuolelle ompelin mustan satiininauhan, jotta paljettien kiinnitykset eivät porautuisi otsaan ja jotta musta kuminauha ei näkyisi. Pisteenä i:n päällä oli kulmakarvojen tasalle laskeutuva H&M:n stimanginen rintarossi.