Avaruuskyklooppi Jr.

Ihana kesäviikonloppu! Menimme Sipooseen grillaamaan jo perjantaina ja tulimme kotiin äsken. Emme kyllä ehtineet saada edes grilliä lämpimäksi perjantai-iltana, kun kaasu jo loppui. Eikä meillä tietty ole autoa eikä kai hullukaan kanna kaasupulloa kahta kilsaa lähimmälle huoltsikalle saati sitten vielä takasin. No, oishan ne makkarat voinu paistaa uunissa täällä kotonakin. Mutta oli vaan niin siistiä, kun ei oikein voinut tehdä mitään. Paitsi neuloa villasukkia tässä helteessä. Huippua! Ja sain noin tuhat hyvää ideaa vastaisuudenkin varalle. Loistoa!


Neulahuovutin kaverilleni pikkuavaruuskykloopin. Se on sukua avaruuskyklooppi vanhemmalle. Kaverillani aukeaa ensi viikolla näyttely, johon hän on tehnyt avaruushärveleitä. Ja mikä ajoitus, toivottavasti Discoverykin pääsee ehjänä maahan.Tuo junior-kyklooppi näyttää ehkä vähän Monsters Inc:n Mikelta. Täytyy tunnustaa, että luulin ensin, että monster.fi-rekrytointisivusto on täysin tuon leffan promootiota. Ehdin jo ajatella, että onpa sairaan hyvä mainoskikka, koska aika työntekijälähtöistä bisnestähän ne hirviötkin siinä leffassa pyörittää (pähkäilin jo sitäkin, että meneeköhän ihmiset oikeesti monster.fi-palvelun kautta Monster Inc:iin työhaastatteluun ja millaisia ne työhaastattelut Monster Inc:ssä oikein on). No, asioilla on tapana valjeta ennemmin tai myöhemmin. Jopa minulle. Tai siinä uskossa ainakin elän.