Susi lampaiden vaatteissa

Onko se susi lampaiden vaatteissa? Ei. Käärinliinoihin pukeutunut muumio? Ei. Sika jänisten vaatteissa? Bingo!


Tarkoituksenani ei ole rakentaa pehmoeläimille garderobia, vaan ajattelin virkata pikku välityönä jäniksen Huopasesta. Luulen nimittäin, että haikara vierailee hetkenä minä hyvänsä yhden kaverini luona. Idean sain Lauran pitkäkoipipupusta, jonka ohjeen hän oli bongannut täältä. Saa nähdä tuleeko tälle vemmelsäärelle pitkiä raajoja vaiko eikö. Mutta ajattelin kuitenkin vähän lihottaa pupua vanulla ja heittää sen pesukoneeseen vanuttumaan.

On tässä hommassa toinenkin motiivi taustalla. Kävin nimittäin tässä päivänä eräänä Lauttasaaressa Novitan tehtaanmyymälässä ja voi morjens! Luulen, että sain auringonpistoksen matkalla sinne. Vointi oli loistava, mutta lankoja tarttui mukaan ihan hervottomasti. Piirrettyjen Reginan ja Nipulin pehmoeläinesikuvat saavat nyt luvan vahtia, että teen vanhoista langoista jotakin ennen kuin investoin taas uusiin.