Kahlaaja-apina


Herra taloudessamme lähtee työmatkalle Epsaniaan. Hän on jo hommannut markkinoiden kaikki kivat ja hienot kesäpaidat, joten lupasin toissailtana ex-tempore piirtää hänelle anarkistisen mutta söpön kesäpaidan vielä saman päivän aikana. Maalasin paitaan sekalaisilla kangasväreillä ja siveltimellä kahlaaja-apinan, joka suojelee kylpyankkaansa pahalta maailmalta. Tai vesimonsterilta. Tai Baywatch-uimavahdilta, joko David H:lta tai Pamela A:lta.


Oo. Kohta pääsee taas uimaan. Järveen. Olen enempi järvi- kuin meri-ihmisiä. Järvi tuoksuu paremmalle. Vesi on kirkkaampaa ja paremmanmakuista (ei että sitä nyt väkisin tartteis juoda, mutta voi edes sukeltaa). Järvellä ei oo pakko brassailla millään purjeveneillä. Ei että purjehtimisessa mitään pahaa ois, mutta se purjehduskieli on niin käsittämätöntä. Oon ollu pari kertaa enempi tai vähempi tuttujen kanssa purjehtimassa, ja ois ihan kiva olla jotenkin avuks, mutta en todellakaan ymmärrä mitä ne kaikki ohjeet tarkoittaa: snaijjaa toi isopurje slööriin ja kyylää sit pirssi köliin. Just, just.

Nyt partioretkelle!