Eläinkirja, djurbok, vol. 2

Viime syksynä ulkomailla asuva ystäväni pähkäili, kuinka tukea suomi-ruotsi-kaksikielisen lapsen kehitystä maassa, jossa ei luontevasti altistu äidin- eikä isänkielelle. Hän muisti aikoja sitten tekemäni eläinkirjan ja tiedusteli, oliko minulla vielä tallessa yhtään parempilaatuisia valokuvia pehmokirjasta. No ei ollut. Mutta lupasin tehdä taaperolle oman kirjan.

Meikäläisen tilaustyöaikataulut tuppaavat aina venymään – niin tämäkin. Mutta tulipahan hieno, vaikka itse sanonkin! Kirjassa on niin paljon actionia, että valokuvat eivät vaan riitä esittelemään kaikkia jippoja. Ja niin syntyi tämän blogin ensimmäinen videoblogaus: reilut kolme ja puoli minuuttia kerralla purkkiin – boom!

Pikkukakkosen täti ja lastenkirjailija olivat jossain vaiheessa unelma-ammattejani. Tässähän ne tulivat huiskastua kummatkin yhdellä iskulla.

IMG_7141