Langat käsissäni

Askaretelutarvikekaappi on nyt perattu. Yhdeksäs laatikko tuli täyteen langoista, kankaista, muovailuvahasta ja muusta epämääräisestä askartelusälästä. Pääfokus oli langoissa. Annoin itselleni luvan laittaa kaikki epämääräiset, ankeat ja ikäväntuntuiset langat pois. Neulon ja virkkaan niin harvoin, että silloin mulla on oikeus työstää ihania lankoja.

Nyt on sellainen fiilis, että asunnon sisällä oleva tavaramäärä on tältä erää (minun osaltani) renssattu. Jonkin verran poistoja voi irrota vielä vessasta ja kylppäristä, mutta tuskin sen merkittävämpää. Kellarikomeroista pystyy varmasti vielä vähentämään, mutta ensin täytyy vajuttaa kuormaa kellarin välivarastosta kirpparipöydälle, jotta kellarikomeroon mahtuu taas renssaamaan.

Seuraavana ohjelmassa olisi työhuoneen säilytystilojen uudelleenjärjestely. Useamman kaapin oven takana lymyää höttöisen vajaa hylly. Käytettävät tavarat eivät ole välttämättä käden ulottuvilla ja paljon irtotavaraa seilaa kaapin ovien taakse pikasiivottuna, ilman omaa paikkaa. Järkevämpi järjestys, sehän se tavoite on.