7 – Joulukorttinäyttely

Kaverini kertoi, että heillä järjestetään joka joulu perheen kesken äänestys parhaista Posti-Kustin tuomista joulukorteista. Kisassa on kolme sarjaa: valmiskortit, itse tehdyt ja valokuvakortit. Tänä sähköisen viestinnän aikana fyysinen joulukortti on aika siisti juttu, joten kortit ansaitsevat arvoisensa esillepanon.

Tarvitset: Verhonnipsuja, puuvillalankaa, sakset ja teippiä. Lisäksi: Ovi.

Pujota verhonnipsut puuvillalankaan. Voit teipata langan pään ”neulaksi”, niin homma sujuu helpommin.

Erota 6-7 nipsun satsi ja solmi lanka nipsuineen kireälle oven ympäri. Kannattaa asetella ensimmäinen kierros vaikkapa yläsaranan päälle lepäämään. Katkaise lanka ja ankkuroi teipillä oven syrjiltä. Toista pari-kolme kertaa eri korkeuksille.

Nipsuta saapuneet joulukortit lankaan kiinni (tai mikäli haluat antaa suositun vaikutelman, käytä omatekoisia kortteja – tällöin korttien määrä kovaa laadun).

Korttien kauneuskisa käyntiin! Kategorioita voi aina justeerata ja kunniamainintojakin saa jakaa.