Ei lukeminen lehteä kuluta

Meidän viereisessä rappukäytävässä hengaa Olivia, Anna, Gloria, Aku ja Vauva. Tai siis ei ne pelkästään porraskäytävässä hengaa, kyllä ne välillä käyvät toistensa luona kylässä. Eikä siinä vielä kaikki, niillä on siellä myös Divaani ja Avotakka.

Kyse ei ole rappukäytävän asukasluettelosta eikä tässä ole tarkoitus tehdä selkoa naapureideni sisustuksesta, vaan lista antaa kuvaa meidän talon lehtiringin valikoimasta.

Aikakauslehdet ovat kohderyhmien määrittelyn mestareita. Meidän naapurirapussa sattui asumaan useampi saman kohderyhmän edustaja, jotka olivat kiinnostuneita lukemaan tietyntyylisiä lehtiä. Niinpä he virittivät lehtitelineen ala-aulan ilmoitustaulun viereen ja päättivät antaa tilaamilleen lehdille pari lukukertaa lisää elinaikaa.

Lukuringissä on kolme yksinkertaista sääntöä:

  1. Lainaa tästä luettavaa
  2. Palauta luettuasi
  3. Tuo vanhat lehtesi kiertoon

Ei sen ihmeempää. Muidenkin rappujen asukit ovat löytäneet telineen ja käyttävät lehtensä lukuringin kautta ennen kuin nakkaavat ne paperinkeräykseen.