Ruuneperkiä

Joo-o, tuli sitten paskarreltua tällanen alakoululaisen tasoinen kortti. Hahahaa! Mummoni täyttää nimittäin tänään 92 vuotta, joten korttia tartti pukata.


Torttukortti sai innostuksensa lähestyvästä Runebergin päivästä. Runebergin torttu on oikeastaan ainut kaupan leivonnainen, josta yleensäkään pidän. Kahviloiden ja ravintoloiden leivonnaisista pidän jopa melko usein, omatekoisista lähes aina, mutta kauppojen, paistopisteiden ja leipätiskien paakkelssit ovat yleensä mauttomia ja kuitenkin ylimakeita. Joka vuosi mietin, kenen Runeberg olisi ostamisen arvoinen, joten tänä vuonna aion kokeilla mahdollisimman monta.

Julistettakoon Huippuhomman suuri torttutesti alkaneeksi! Tai ainakin niin suuri kuin suinkin – en nimittäin oo mikää erityinen makean ystävä enkä rupea väen vängällä mitään sokruhumaloita hankkimaan.