Fiilistä ja edullista ruokaa

Meni tuo viimepostaus niin negailun puolelle, että otetaanpas takaisinpäin ja hehkutellaan vähän. Sopalla. Nimittäin Hakaniemen hallin Soppakeittiöstä on tullut ihan meikäläisen lemppariruokapaikka. Edullinen, tunnelmallinen ja maukas mesta. Tarjolla on yleensä kolmea eri keittoa ja annoskokonsa vuoksi soppa-ateria ei jätä nälkäiseksi. Eli kaikki ne, jotka tulevat vaikka lankashoppailuvisiitille Helsinkiin ja käyvät kuitenkin Priimassa ja Vihreässä vyyhdissä, niin poiketkaa soppailemassakin!

Eilen Soppakeittiön kanssa tuli tehtyä hukkareissu, kun hallissa oli 95-vuotisjuhlat ja porukkaa oli niin maan perskuleesti. Mutta mentiin sitten Pikku-Roballe Beefy Queeniin, joka oli minulle uusi tuttavuus.

Fiilis: sympaattinen
Suosittelen: Wienin leike
Juomaksi: iso tuoppi piimää

Kyllä, sieltä siis ihan oikeesti sai puoli litraa piimää ruokajuomaksi. Ja Wienin leike oli ohut ja rapea, jotain ihan muuta kuin normaalit rasvaklöntit.