Lahjoja

Gifts

On tämäkin blogi, kun ei osaa päivittää itseään! Nyperrystä on valmistunut alkuvuodesta vaikka kuinka, mutta mikään tuotoksista ei ole päätynyt tänne. Uuden vuoden lupauksena ajattelin kokeilla myös enklanniksi bloggausta, saapi nähdä kuinka kauan tämä lupaus kestää.

Bad blog – why can’t you update yourself! I’ve done lots of things but for some reason they haven’t ended up in here. But I did make a new year’s promise: I’ll try blogging in English also. We’ll see how long I’m able to keep this promise.


Kummitytsä täytti 2 vuotta. Vastuuntuntoisina kummeina halusimme antaa lahjaksi jotain verrattain sukupuolineutraalia, joten hommasimme työkalusetin porakoneineen ja vasaroineen. Oheen tuhrustin sekä reippaan remppapaidan että stimangi-koristeisen rimpsrenssapaidan. Tosin meikäläisellä oli vain karu aavistus, että kaksivuotiaat ovat ehkä noin metrin mittaisia (kuten varmaan kolme-, neljä- ja viisivuotiaatkin), joten kasvuvaraa noissa paidoissa kyllä on.

Our goddaughter turned two years. Wise and responsible as we are, we decided to give her a tool set including screwdriver and hammer. I also painted her two t-shirts: one for construction work and one for princess purposes. My guess was that all the kids are about one meter tall, which means that in terms of size she’s now well prepared for the future.
Mummini puolestaan täytti 90. Mummi on vielä ihan oikeasti sitä ikäpolvea, että hänen ”toinen nimensä” on Xenian tytär. Rock! Sitten kun minä olen mummeli, niin haluan samanlaiset vitivalkoiset hiukset. Mummille huovutin taulun, joka ei ehkä ole ihan minuntyyliseni mutta hänen tyyliään kylläkin.

My grand mother celebrated her 90th birthday and she rocks! When I get old I want to have as white hair as she has. I gave a felted angel to grandma. Maybe not exactly my style but definitely her style.