Kattilapaset

Uskomatonta mutta totta! Meikäläinen on jo aloittanut nysväilemään Joulupukin asioita. Yleensä Iso-J saa olla huolissaan, onnistuuko Katri-tonttu viimeistelemään hänelle delegoidut lahjat ennen jouluaattoa, mutta toistaiseksi J-P:n ei ole tarvinnut pettyä.


Nyt valmiina ovat siis kylläkin vasta yhdet lapaset, mutta muitakin lahjoja on jo työn alla.


Kyseessä on siis taas Tallinnasta ostetusta hahtuvasta ja Menitan ryijylangasta neulotut ja pesukoneessa huovutetut lapaset, joihin on neulahuovutettu kissanpärstät. Hahtuvan vaalean ja tumman värin vaihtelut näkyvät vertaamalla varren ja kärjen värejä. Oli pikkusen vaikee muotoilla noita pesun jälkeen, kun en halunnut tunkea omaa leipälapionkokoista kättäni venyttämään lapasia liian isoiksi.


Elän siinä uskossa, että lahjan saaja ei lue tätä blogia. Muita joululahjoja tuskin esittelen näin auliisti ennen jouluaattoa.

Tää Blogger on kyllä taas niin hanurista, saa nähdä tuleeko tääkin postaus julkaistua kahteen kertaan vaiko eikö ollenkaan…. Murr!