Hämärät lapaset

Eilisiltana valmistui nämä. Ne näyttivätkin (kuvakulmasta huolimatta) aluksi ihan tavallisilta, vähän vanuttuneilta lapasilta…


Kunnes ne alkoivat kääntyillä ja vääntyillä…


…ja kurkotella kohti valoa.


”Ei me mitään olla tehty!”


Kyseessä on siis hahtuvasta ja halpisryijylangasta neulotut, 40 asteen konepesussa vanutetut lapaset, joille neulahuovutin silmät. Oon nyt jotenkin täysin addiktoitunut noiden lapasten tekemiseen. Jonossa olis vaikka kuinka monet, osa on jo puikoilla ja osa odottaa keskeneräisinä lisää lankaa. Minun olikin jo tarkoitus tehdä täsmäisku Soukan Menitaan lisälankojen toivossa, mutta sitten tulikin ISO mutka matkaan: dipan tartteiskin olla melkein valmis jo suunniteltua aiemmin, mikä tarkoittaa sitä, että tämä tyttö viettää seuraavat 2 viikkoa intensiivisesti tietokoneen ääressä. Mukavana oheistuotteena lokakuun lopulla odottaa vielä yhden suunnitteluharjoituksen dead line ja viiminen tentti. Kuka käski säästellä niitäkin näin viimemetreille saakka? Eli voipi olla, että ihan hirveesti ei kerry tännekään raportoitavaa seuraavaan pariin viikkoon…