Pupun pukukoodi

Sain vihdoin viimeisteltyä kaverini vauvalle (en tiedä onko se jo syntynyt – laskettu aika meni jo, mutta mitään ei oo kuulunu) tekemäni pupun. Virkkasin jänistä muistuttavan retaleen Huopasesta nelosen koukulla. Tällaisena se meni 40 asteen lakanapyykkiin (Nipuli antaa vinkkiä mittasuhteista)…


…ja tällaisena tuli ulos.


Tai no melkein. Pesin pupun kaksi kertaa, minkä jälkeen huovutin neulalla nenän ja silmät. Yhdenkin silmukan kavennukset näkyvät valmiissa ja huovutetussa pupussa pikku vekkeinä, mutta eipä se haittaa. Niiden ansiosta pepusta ja takakäpälistä tuli aika hauskat plumpsaukset.


Kaularusetin voi solmia lopullisesti sitten kun tietää, onko vauva tyttö…


…vai poika.


Ostin varmuudeksi kummankinväristä nauhaa, koska nää etikettijutut ja pukeutumissäännöt voi olla yllättävän tärkeitä juttuja toisille, vaikka oma estetiikantaju sanois mitä. Esimerkiks viime viikolla kävimme kokeilemassa ekaa kertaa frisbee-golfia. Meikäläiselle hiipi jo pelonsekaisesti mieleen, että onkohan frisbee-golfissa yhtä tiukka pukukoodi kuin tavallisessa golfissa. Saako varpaat näkyä sandaaleista? En omista yhtään kauluspaitaa! Pääsenkö yleensäkään koko frisbee-golfkentälle vai joudunko jäämään country clubin terassille litkimään valkkaria? Sittemmin kyllä selvis, että frisbee-golfissa asu on kyllä pakollinen mutta erittäin vapaa. Eikä sen ”country clubin” terassin antimienkaan varaan olisivoinut hirveesti laskea.