Romanttista komediaa tv:stä

Kesäkesäkesä! Vaikka kesällä ei muuten tulekaan häävejä telkkariohjelmia (ja toisaalta miks pitäiskään), niin joitain helmiä kyllä löytyy. Ja ne helmet ovatkin sit tosi paljon hohdokkaampia kuin talvisaikaan lähetettävät helmet.

Sinkkuelämää on miun yks ihan eniten lempparisarja, oon jo vakavasti harkinnu investointia jonkinmoiseen dvd-versioon. Se on niin hauska ja hyvin stailattu sarja, ja on vieläpä kestäny ihan hyvin ajan hammastakin. Viime kesän lopussa olin ihan raivona, kun jaksot jäi kesken kolmanteen tuotantokauteen, mutta huippuhomma, että sarja jatkui tänä kesänä. En panisi pahakseni vaikka tätä herkkua tulis tuutista joka kesä!

Ja sinkkueläimistä pitäville käsityön ystäville tiedoksi: (muistaakseni) tämän illan jaksossa Charlottekin neuloo. Voisin minäkin ehkä just ja just suostua neulomaan yksityis-jetissä Manolot jalassa.

Toinen ihana kesälöytö tv:stä oli juhannusviikonloppuna jonkin sortin suomifilmimaraton. Tai siis ainakin satuttiin laittamaan telsu päälle just kun Tositarkoituksella (siis se mustavalkoinen leffa, jossa Lea Joutsenon esittämä piiaksi pestautunut kaupunkilaistyttö tekee muhennettua haukea ja nyppii pinaatit rikkaruohoina) oli alkanut. Siinä leffassa on kyllä hienoja elämänohjeita, kuten että korkokenkiä tulee käyttää terveydellisistä syistä ja että eihän ihminen ole luonnollinen, jollei hänellä ole vähän puuteria.

Vielä kun onnistuis bongaamaan muitakin SF-helmiä kuten Katupeilin takana ja Vaimoke. Miksei Suomessa enää tehdä romanttisia komedioita?