Laukkuaineksia

Viime aikoina en olekaan saanut oikein mitään valmiiksi. Vanhoja on kyllä edistetty ja uusia aloitettu. Ja tentteihin luettu.

Viime viikolla hahmottelin mielessäni virkattua barokkihenkistä pussukkalaukkua. Perjantaiaamuna himo kävi vastustamattomaksi ja töiden jälkeen sainkin houkuteltua Lauran pahoille teille Menitan outletiin.

Tämän viikon pääteemat ovat olleet kaksi tenttiä, mutta lupasin itselleni, että aina kun on yksi asiakokonaisuus sisäistetty, niin saa edistää laukkua vähän. Lukeminen (vai laukun esitäminen?) etenikin niin sutjakkaasti, että en ehtinyt napata ostoksistani edes kuvaa ennen kuin eka kerä oli tuhottu. Ja miksi tää lukutaktiikka tuli mieleen vasta nyt kun jäljellä on tän viikon jälkeen enää kaksi tenttiä?


Huomiseen tenttiin lukiessa en enää saanut valjastettua samanlaista itsekuria, vaan luin ja virkkasin välillä samanaikaisesti. Luulen että asia kyllä meni päähän, mutta kaventeluissa silmukat osuivat vähän sinne sun tänne. Niin ja siis eilinen betonitekniikan tenttikin meni lopun viimein tosi mukavasti. Yhdessä betonireseptin suunnittelutehtävässä en vaan meinannut saada käytettyä kaikkia kiviaineksia. Laukkurintamalla kävin puolestani tänään hankkimassa kiviaineksia, nimittäin muovijalokiviaineksia (mikä aasinsilta!). Kaikkia stimangeja ei kyllä tarvitse edes yrittää käyttää yhteen laukkuun.