Vappulehti Julkku

Alunperin blogia pystyttäessäni ajattelin kommentoida tänne myös kokemiani kulttuurielämyksiä, ja niin pyrin tekemään myös jatkossa – siitäkin huolimatta että kirjoitan nyt Julkun mulkaisusta.

Olin siis eilen vappulehti Julkun mulkaisussa eli julkistamistilaisuudessa. Muista teekkaripaikkakunnista en tiedä, mutta ainakin Otaniemessä vappulehden (vuorovuosin Julkku tai Äpy) julkaisu on ihan kelpo show, johon pojat ovat panostaneet ihan kunnolla. Ja ihan hauskahan tuo tilaisuus oli tänäkin vuonna. Lehdestä en sitä vastoin tiedä, sillä sitä en ole lukenut vielä. Kukaan ei ole vielä koittanut kaupata sitä meikäläiselle, tosin en kyllä ole eilisillan jälkeen liikkunut kaupungillakaan. Luotettavien tahojen mukaan tämän vuoden Julkku olisi palannut räävittömille, alkuperäisille, sekaville ja ”hyville” juurilleen. Osta, lue ja tiedä.

Vappujulkaisun hengessä Regina ja Nipulikin heittäytyvät tässä hieman räävittömämmiksi, alkuperäisemmiksi, sekavammiksi ja ”hyvemmiksi”: