Lyttynaamalammas

Huh huh. Kylläpäs pukkaa kiirusta. Diplomityöpaikka nimittäin varmistui ja yhtäkkiä sain hirveen motivaatiopuuskan kouluhommiin. Runosuoli on pukannut ulos esseetä evolutionary economicsista ja tutkielmaa sahanpuruseinän kosteusteknisestä toiminnasta. Nyt vaan roikkuneita rästihommia pois dipan alta niin paljon kun ehtii! Tuli vaan mieleen, että tää samainen motivaatiopuuskahtanut tyyppi on lähestulkoon vaan askarrellut viimisen kuukauden – oiskohan niitä rästihommia kannattanut tehdä silloin jo, eikä säästää vappuun.

Kouluhommien paahtaminen ja tää kiero, päivientajun hämärtävä pääsiäinen nelipäiväisine arkiviikkoineen sai miut myös unohtamaan kaverini Katrin synttäripäivän. Tai ei varsinaisesti unohtamaan vaan muistamaan myöhässä. Tämä kaverini Katri ei siis ole mikään mielikuvituskaimani tai peilikuvani (eikä ees se hahmo joka on aina näyteikkunassa, kun meikäläinen vähän vaan vilkaisee habitustaan lasipinnasta) vaan ihan oikea henkilö, eri kuin minä.

No joka tapauksessa neulahuovutin kaimalleni lampaan. Lampaan naama on vähän seinään juosseen näköinen mutta ihan symppis. Lammas ei varsinaisesti liity mihinkään, mutta ehkä hän pitää siitä (kemut ja lahjan luovutus on siis vasta huomenna). Lampaan lisäksi ostin kirjan, jonka idean saa ehkä hyvällä tahdolla ja huterilla aasinsilloilla liittymään johonkin historian kiinnekohtiin. Mutta kirjakin vaikutti ihan hyvältä.