Marrastreeni

Huomenna Huippuhomma muuttuu treeniblogiksi ja pysyy sellaisena koko marraskuun ajan. Marraskuu on pimeydessään vuoden ankein kuukausi, joten treeniblogi olkoon tämän vuoden kaamosprojektini, joka toivottavasti auttaa minua pysymään täysijärkisenä.

Oikeaoppisen treeniblogin tapaan aion raportoida marraskuun aikana harjoittamistani urheilulajeista, treeneistä, välineistä, ehkä ruuastakin, sekä mitä nyt päähäni pälkähtääkään liikunnan saralta. 
Oikeaoppisen treeniblogin tapaan: virallinen pullistuskuva

Voin luvata, että 99% varmuudella tulen kirjoittamaan ainakin juoksusta, kahvakuulasta, venyttelystä (tai sen puutteesta) ja kävelystä. Nämä ovat nimittäin lajeja, joiden parissa huhkin normaalisti lähes joka viikko. Toivon, että marrastreeni kirvottaa minut sellaistenkin lajien kimppuun, joita en normaalisti harjoita. Ja kaikkein huikeinta olisi, jos marraskuun aikana kokeilisin jotain lajia, mitä en ole koskaan kokeillut!