Vielä heruu

Niin vaan täyttyi vielä kymmenes ja yhdestoistakin laatikko. Osa kertyi huoneiston puolelta, valtaosa kellarikomerosta. Laatikoihin sujahti todella sekalaista kamaa, kuten:

Vanhoja meikkejä. Roskiin. Nyt kaikki kosmetiikka mahtuu vessan kaappiin ja läpinäkyvistä purnukoista ottaa vieläpä selvän, mitä missäkin on. Jee!

Koruja. Rihkamaa, kokeilen onneani kirpparilla.

Viinaa. Kuinka päästä eroon viinasta? Joku voisi kutsua tätä alkoholiongelmaksi. Ihan oikeasti, tätä määrää ei meidän taloudessa kukaan juo. Viinaa ei oikein voi myydä kirpparilla eikä trokata huuto.netissä. Pitkällisen pähkäilyn jälkeen päätin lahjoittaa ylimääräviinat teekkareille. Se oli mielestäni vastuullisin lahjoituskohde, plus että mulla on ehkä jotain luotettavan lahjoittajatahon habitusta jäljellä siinä porukassa. Kun en minä ainakaan keltään epämääräiseltä tyypilta pulloa ottais. Edes korkkaamatonta.

Merkkejä ja präniköitä. Lahjoitan teekkarimuseolle.

8 metriä keltaista puuvillakangasta. Käytetty valmistujaisissa pöytäliinana, sen jälkeen pesty ja unhoitettu kellarikomeroon. Kokeillaan kirpparilla.

Arkku, n. 25 l. Hommattu valmistujaisiin perunasalaattiastiaksi. Sittemmin pesty ja unhoitettu kellarikomeroon. Kirpparille.

Tunkkaisia t-paitoja. Syyskuun helteet paljasti paitojen tunkkaisuuden. Roskiin.

Nyt ei kellarikomerossakaan ole enää muuta ylimääräistä kuin vanha tietokone (odottaa ensi kevättä ja HSY:n keräysautoa) ja X määrä avattuja maalipöniköitä (sitten joskus ongelmajätteeseen). Jes!