Keskeneräinen Tunna

19.02.2012

Muotokuvakurssilla olen opetellut viime aikoina lähinnä hiusten piirtämistä, kumittamista ja mittaamista. Kumittaminen on kyllä kaikkein vaikeinta. Ja edelleenkin on ihan hirveä valkoisen paperin kammo meikäläisellä. Ihan itseäni koulutaakseni päätin, että postataanpas tänne keskeneräinen Tunna Milonoff. Sattuu nimittäin katsoa keskeneräistä piirustusta. Ja huomaan, että toi leukahan ei ole lainkaan tuollainen millaiseksi olen sen piirtänyt. Kumia, kumia.

No miksi sitten piirtelen jotain Madventuristia? No siksi, kun tässä kuvassa on hirveen herkullisia karvoja: hötöiset hiukset, partaa ja todella olemattomat ja muodottomat kulmakarvat. Haastetta, haastetta. Plus että hyviä muotokuvia on lehdistä todella vaikea löytää – kuvat ovat usein niin photoshopattuja ja mallit niin siloiteltuja, että niissä ei ole mitään mielenkiintoista.