Nyt eikä viidestoista päivä

Ooh, neljän päivän ihana pidennetty itsenäisyyspäivävapaa alla. Asetin itselleni itsenäisyyspäivän tavoitteeksi joulukortit.

IMG_2481

Miulla oli olevinaan selvät suunnitelmat: Mustaa pahvia, äidiltä pöllittyä lumisen näköistä kirpparitapettia, Martha Stewart Holiday -rei’ittäjä ja kaksipuolista teippiä. Kone ökähti siinä vaiheessa, kun huomasin tapetin olevan liian paksua Martha Stewartin hampaille.

IMG_2482

Seurasi täydellinen luovuusstoppi. Hahmottelin jo ärsyynnyksissäni kultaisella/keltaisella tussilla lumihankeen kirjoitettua jouluntoivotusta. Kaikki eivät ehkä ymmärtäisi ottaa tätä vitsinä.

IMG_2484

Onneksi olin saanut kaverini sukulaisen jäämistöistä kauniita selluloosakakkupapereita. Kakkupaperit olivat jo aika hapertuneita ja vähän tunkkaisia, mutta aivan mainioita joulukorttien lumitähdiksi. Haurauden vuoksi paperien leikkaaminen ja kiinnitys oli hieman haasteellista, mutta juokseva bostikki hoiti homman.

IMG_2487

Ja siis kyseessähän on aito vintage-paperi, ei mikään skräppäyskauppojen muka-vintage.

Kerrankin voin postittaa joulukortit ennen viidettätoista päivää.