Jukebägi

Hyvää uutta vuosikymmentä! Avaan uuden vuoden bloggaukset perinteisesti esittelemällä viimeiset joululahjat.


Tein veljen pojalle ja kummitytölle tällaiset… miksihän näitä nyt voisi kutsua. No, joka tapauksessa, maalasin kankaalle värikkäitä otuksia, ompelin ne värikkään kankaan kanssa ”taskuiksi”, täytin vanulla ja laitoin jokaiseen vielä yhden kulkusen sisään ja surautin paketin kiinni pikkutyynyksi.


Nyt aluksi pikkutyypit voivat nauttia ihan vaan helistelystä ja kuolailusta. Myöhemmin he voivat alkaa tunnistaa nyssäköihin piirrettyjä otuksia. Ja vielä vähän isompana he voivat nostaa pussista yhden otuksen kerrallaan ja keksiä siihen liittyvään laulun: Vähän niinku pehmee jukeboxi mutta biisit on osittain arpojan päässä ja osittain helisevissä pikkutyynyissä, ja niitä säilytetään pussissa – siis jukebägi, obviously.