Purkuylläri

Jippiajei! Ostettiin pari viikkoa sitten kämppä ja tällä viikolla päästiin oikeesti remppaamaan sitä. Tai siis varsinaista remppaamista ei oo vielä alotettu, sillä tää viikko on mennyt parketin ja kaappien repimiseen. Vähänkö on sen kämpän haju muuttunut raikkaammaksi kiinteiden kalusteiden purkamisen myötä!

Mutta mitä löytyikään purettavasta vaatekaapista? Kyllä, muumioitunut herkkumutteri!


En oikein tiedä, oliko se jätetty tahallaan, vitsillä vai epähuomioissa kaappiin, mutta tää on taatusti kuvottavin kapistus, mitä oon pitkään aikaan nähnyt. Ja vaikka en oo tähän tekniikanlajiin perehtynytkään, niin maallikon silmään toi kyllä näyttää aika eilispäivän teknologialta, siis about 80-90-luvun tuotteelta.

No joo. Tää oli oikeestaan tällanen ennakkovaroitus (että hiljaista varmaan pitelee kesä-heinäkuun ajan täällä blogissa) tai ennaltaehkäisevä (ettei tää koko blogi lipsahtais liiaksi lifestylen puolelle mahdollisten rempparaporttien myötä). Kiitos ja anteeks.