Hundertwasser-sukat


Mahtavaa, kyllä täällä saadaan neuleita valmiiksikin! Nämäkin sukat olivat kesken vain puolitoista vuotta. Ihan hienonnäköiset näistä tuli, mutta tuo poikittain neulottu sukka on kyllä melkoisen epämukava, vaikka tein ylimääräisiäkin lyhennettyjä kerroksia. Tämä projekti oli itse asiassa evoluutiomielessäkin ihan opettavainen – nyt todella tiedän miksi sukat yleensä neulotaan niin kuin neulotaan.

Lanka: Opal Hundertwasser I, Singender Dampfer in Ultramarin III
Malli: Vyötteestä, hieman muokattu
Puikot: 2,5 mm


Hundertwasser-sukat menivät siis siskolleni. Hän asui jonkin aikaa Wienissä ja tutustutti minut Hundertwasserin arkkitehtuuriin. Hundertwasserhaus on tietty kuuluisa ja ihan oma lukunsa vuokra-asumisen kirjassa, mutta rakennuksena pidän ehkä vieläkin enemmän Wienin lämpövoimalasta. Bongatkaa ihmeessä, jos liikutte Wienin nurkilla!