Hyvä viikonloppu

Viikonloppu vierähti tosi sutjakkaasti, tosin niinhän viikonloput yleensä nykyisin. Pidimme äiti-lapsi-tapaamisen Helsingissä Kädentaidot-messuilla, kun äitini ja siskoni saapuivat idoiden hakuun. Muutama tunti äiti-lapsi-tärskyjemme jälkeen vuorossa oli kässäkerhon ihastelukahvit, jossa ihastelimme toistemme messuhankintoja.


Ihastelukahveilta taas matka jatkui siskon kanssa pienen shoppailun jälkeen Tennispalatsin Disney-näyttelyyn. Näyttely oli aika perus-Tennarisettiä, mutta ihan hyvällä tavalla. Mukavasti pastelli- ja guassitöitä sekä hauskoja poimintoja ”oikeista” maalauksista ja kirjankuvituksista.

Lainasin Lauralta japanilaisen amigurumi-kirjan, ja oli pakko päästä kokeilemaan messusaaliina saatua ergonomista virkkuukoukkua. Japanintaidoista olis kieltämättä hyötyä mutta nyt on vaan pakko pärjätä kaavioilla.