Merimobile


Kummityttömme pikkuveli kastettiin tänään. Pitkän ja hartaan lahjamietinnän jälkeen päädyin tekemään hänelle merihenkisen mobilen, jossa seikkailivat lokki, ahven ja hummeri.
Olen aiemminkin manaillut, että mobile on aika hankala kuvattava. Aina ne mobiloitavat otukset kääntävät selkänsä tai sitten tuulenpuuska tarttuu koko häkkyrään just väärällä hetkellä.Loppuun vielä joukosta hyllytetty sammakonraakile. Jossain vaiheessa tämä alkoi näyttää enemmän alienilta kuin sammakolta, joten päätin diskata otuksen.


Sammakon diskaamisesta huolimatta (tai ehkä juuri sen ansiosta) olen eritäin tyytyväinen mobileen. Ja taisi tämä häkkyrä tulla ihan tarpeeseenkin, sillä kummityttö ei ole välillä antanut pikkuveljensä edes katsoa pari vuotta sitten tekemääni viidakkomobilea, joten on ehkä hyvä että kummallakin on nyt omansa.