Kelefantti

Oon jo pidemmän aikaa halunnut tehdä itselleni jonkin jokatilanteen ketjun. Pari viikkoa sitten keksin, että kelefanttihan sopii ihan täydelliseksi killuttimeksi ketjuun, ja ehkä vielä mieluummin ranne- kuin kaula-sellaiseen. Ketjussa on monta meikäläiselle uutta tuttavuutta: paksu hopealanka, levyn työstö sekä tee-se-itse-rumpukiillotus. Tarkoitus olis vielä lisätä kele-puhekupla killumaan johonkin toiseen kohtaan ketjussa, mutta kirjainpunsselien toimitus kestää niin kauan, etten jaksanut odottaa. Lisään sen sit joskus kun punsselit tulee.

2 mm langasta tehdyt 4,5 mm lenkit
1,2 mm langasta tehdyt 3,5 mm lenkit
0,8 mm levystä sahattu, mattapintaiseksi hiottu kelefantti

Korusta tuli aika ihku, tosin tässä on vähän sellasta… mitenhän sen nyt kuvais. No siis että Hankkenilla opiskeleva porvarisperheen tytär, jolla on vaaleat puolipitkät hiukset, jakaus sivulla, täydellinen valkoinen hammasrivistö, hoidetut kynnet ja vaatekaapissa ainakin yksi Burberryn kaulahuivi, hän olisi todennäköinen omistaja tällaselle ranneketjulle – siis ilman tuota kelefanttia. No, vaikka en noista kriteereistä taida täyttääkään muuta kuin jakaus sivulla -kohdan, niin pidän korusta ihan älyttömästi, se on ollut ranteessa joka päivä sen jälkeen kun lupasin itselleni, että saan käyttää sitä ilman puhekuplaakin. Ja pidän korusta varmasti vielä enempi älyttömästi, kunhan saan puhekuplankin tehtyä.