Rotinat

Kävimme tänään moikkaamassa kummityttömme uutta pikkuveljeä, ja voi vitsit että kaveri oli pieni ja ruttuinen. Viemisiksi veimme robottipaidan, jonka painoin töhrytutoriaalin esimerkkityönä. Samassa setissä painoin myös ystäviemme esikoiselle bodyn, mutta siitä en ehtinyt räpsätä kuvaa.


Paidan lisäksi tein myös sitruunapiirakan rotinoiksi, kun en jaksanut käydä pullaa leipomaan. Wikipedia ei näköjään tunne rotinoita, tosin asia on mainittu varpajaisten yhteydessä. Olen koittanut pitää rotinaperinnettä omassa lähipiirissäni yllä, vaikka sitten hampaat irvessä – kuten tänään. Nimittäin enpäs tullut ajatelleeksi, että sitruunat voivat olla tähän aikaan vuodesta aika kitkeriä. Piirakka maistui ihan kamalalta, vaikka olikin Hans Välimäen reseptillä tehtyä. ”Happamia” sanoi kettu ja niin eespäin.