Pehmeät paketit

Jollain näyttäis olevan vähän ylimääräistä aikaa, kun se roikkuu täällä koko ajan kirjottelemassa. No se hyvä puoli lomassa just onkin! Tässä vähän joulupukinpajan tuotoksia, aloitetaan pehmeästä päästä (öh… eli omasta päästä?).

Mummolleni ja tädilleni koitan keksiä joulutervehdykseksi yleensä jotain kirjekuoreen mahtuvaa. Tänä vuonna neulahuovutin lumitähdet, joihin kiinnitin hopeoidusta kuparilangasta väännetyt lumihiutaleet. Teki melkein mieli alkaa leikellä silkkipaperista lumihiutaleita ikkunaan!


Veljelleni ja hänen vaimolleen tuhrasin siveltimellä koristetyynyt heidän kissoistaan. Oikealla Allu ja vasemmallla Tätä.


Isälleni painoin sabluunalla hirvi t-paidan. Paita oli vain toinen osa lahjasta, sillä kuvassa olevat numerot viittaasivat reseptivihkosen hirviohjeisiin. Koitin haalia sellaisia reseptejä, joita isäni ei ehkä normaalisti tekisi, mutta jotka kuitenkin olisivat tarpeeksi suoraviivaisia. Kuulemma muut osat (niska, sisä-/ulkofile ja paisti) menivät melko lailla kohdilleen mutta nelonen eli maksa oli piirretty erehdyttävästi keuhkojen kohdalle. No, biologia ei ole koskaan ollut vahvimpia alueitani.


Herra taloudessamme löysi paketistaan muun muassa kelefantti t-paidan. Kelefantti ei ole mikään halpa kopio/suurennus kiroilevasta siilistä eikä keletapeista, vaan joskus mielikuvituksessa syntynyt risteytys elefantista ja kirahvista. Kuviosta tuli aika hauskan retrohenkinen kaikessa rosoisuudessaan.Niin ja tein minä vielä äidilleni huovutetun patalapun, joka näytti vähän yhteenliimautuneilta englanninlakuilta. Niiltä keltaisilta kookoshässäköiltä, joissa on laku keskellä.