Laukkanen ja syksy saa

Autumn falls

Luulin kesän olleen syksyinen, mutta nyt kun ihan oikea syksy tekee tuloaan, niin kyllä syksy on vaan syksy! Mahtavaa! En tiedä, koskakohan tää meikäläisen syksyfiilistely laimenee, mutta jotenkin syksy on aina tuonut minulle sellaista säpinää. Tai sitten olen ollut vaan niin hikipinko, että olen saanut koulunalusta mielettömiä kiksejä, eikä se vieläkään ota laantuakseen.

I already thought that this summer was autumnish, but now as the autums is here there’s nothing that can beat it! I’ve always been totally excited about autumn. Maybe I’ve just always been a real nerd who gets kicks out of school-ins, even nowadays.


Tein pientä sadonkorjuuta, siis viimeistelin pitkään keskeneräisenä lojuneet korunraakileet. Tuplaleveä rannekoru jasperista on ensimmäinen vaijeriviritykseni, eikä se vaijerinpäiden sulkeminen ollutkaan niin vaikeaa kuin pelkäsin. Toisena valmistui se pidemmän aikaa keskeneräisenä lojunut kaulakoru larvakiitistä ja hopealangasta. Larvakiitti on yllättävän painavaa ja kylmää iholla, mutta koru on tähänastisista tuherruksistani ehdoton lemppari.

I did some harvesting, i.e. finished some bling-bling that have been unfinished for quite some time. Double bracelet is made of jasper, and it’s my first wire bracelet. Another finished one is nacklace made of gray stone and silver. Eventhough I have no idea about the name of the stone in English, I can assure it’s heavy and cold. But the necklace is my favorite.Niin joo, ja sain vihdoin sen kameran! Onko vähän ihku! Vielä kun oppis käyttään…

And I almost forgot: I got the new camera! It’s gorgeous! Still need to learn how to use it well…