Nörttäilyä

Olen aina ollut vähän nörtti (verrattain kiltti, tunnollinen, matikka on kivaa) mutta nyt on homma karannut lapasista. Viime aikoina olen antanut pikkusormen kaikennäköisille tieskari- ja elektroniikkajutuille ja voi olla, että koko käsi tässä touhussa lähtee.


Jos ei käsi ole vielä ihan irti, niin on se ainakin ihan pirun kipeä – nimittäin Wiin
pelaamisesta. Ei ne siellä Nintendolla voi ihan tyhmiä olla, kun tällainen ei niin perinteinen pelikonsolien markkinasegmenttiin kuuluva tyyppikin saadaan innostumaan konsolipeleistä ekaa kertaa sitten Super Marion! Wiin lisäksi olen viime aikoina nörtähtänyt tietty Facebookiin ja N800:een. Vaikka en todellakaan osaa selittää miksi.

No, nörttäilyn nimissä nämä surkeamman laatuiset kuvatkin menevät kai läpi. Seuraavat kuvat on nimittäin bluetoothattu kännykästä läppärille (koska ei ollut sopivaa piuhaa). Ja koska läppärin selain on vääränlainen, niin kuvien paikkaa tässä postauksessa on vielä siirrelty tavallisella tietskarilla. Siis kyllä atk todellakin tekee asioista yksinkertaisia.

Mutta tässä siis kännykuvia sellasista jutuista, joista en ole ehtinyt ottaa kuvaa kotona, kun on pitänyt rientää reissun päälle.

Peba-alunen kaverilleni hänen polttareidensa morsiussaunaan
Frotee ja kangasvärit
Kuva-aiheena hiukan härskinnäköinen nokkonen
Shetland Triangle siskolleni
Ohut Pirkka-lanka

Kyseenalainen voittajan mitali
Lautasliina, uudistuneen Kossu-pullon korkki, nimilappu ja laululäystäke