Skumppaa, saippuakuplia ja sorminukkeja

Niin vaan kävi, että nää lopetti seukkaamisen ja meni naikkariin, kylläkin jo kuukausi sitten, mutta kuitenkin.

Hääkarkkeja ei ollut, joten niitä ei tarvinnut askarrella, mutta täysin nypertelyittä ei näistäkään kemuista selvitty. Kaikki kekkeröitsijät saivat sorminuken, jonka avulla pystyi aloittamaan keskustelun pöytäseuralaisten kanssa, jos ei muuten uskaltanut rikkoa jäätä.

72 sorminukkea
Matskuna askarteluhuopa


Sorminuket syntyivät ehkä hiukan yllättäenkin aika helposti (tosin en tehnyt niitä yksin), suuremmat tuskat oli mekon kanssa. Mutta sekin valmistui, tosin vähän viimetingassa – viimeiset langanpätkät sain pääteltyä edellisenä iltana 21.45.

Mekko
Thai-silkkiä


Jälkeenpäin surautin kaasolle ja bestmanille Hinku & Vinku -pussukat, joihin kätkeytyi vielä suursyömäröintiin liittyvät kiitokset.

Possupussit
Painatus on kultainen vaikkei se siltä näytäkään


Juhliminen kivojen ihmisten kanssa on kivaa, sitä pitäisi tehdä useammin. Juhlat, joissa on skumppaa, saippuakuplia ja sorminukkeja, ovat myös kivoja, niitäkin voisi harrastaa useammin. Mutta naikkariin menoa en ajatellut ottaa tavaksi.