Golden Monkey

Golden Monkey ei tiettävästi ole James Bond -elokuva, vaikka se siltä kuulostaakin. Herra taloudessamme pyörähti taas vuoden vanhemmaksi, joten häntä oli syytä lahjoa kultaisella apinapaidalla.

Tummanruskea Seppälän t-paita
Emo-tuotannon kultainen kankaanpainoväri
Alkuperäinen kuva-aihe bongattu täältä


Itsehän en juurikaan vanhene, tulen korkeintaan kypsemmäksi. Kypsemmäksi taitavat muuttua myös visuaaliset mieltymykseni, sillä entisten suosikkiväriyhdistelmieni (lime ja pinkki, oranssi ja turkoosi) rinnalle on juurikin nousemassa tuo tummanruskea-kulta-yhdistelmä. Huomaan myös, että kankaanpainokuvioissa olen alkanut suosia yksinkertaisempaa ja hieman pelkistetympää linjaa. No, mutta tämän huolestuttavan suuntauksen vastapainoksi ostin Roomasta ihanan räiskyvän ja inspiroivan Krazy Kids’ Food -kirjan.